HEKİMHAN “MADEN, MEKÂN, DOĞA, TARİH”  MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ YAZ KAMPI

Mimarlık öğrencilerinin yerinde deneyimleme yöntemiyle mimarlığı paylaşmaları kapsamında, yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde katılımcı bir şekilde mekânların yeniden işlevlendirilip düzenlenmesi için TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Ankara Şubesi,Balıkesir Şubesi, Elazığ Şubesi, Eskişehir Şubesi, Gaziantep Şubesi, Hatay Şubesi, İzmir Şubesi,Kayseri Şubesi, Malatya Şubesi ve Mersin Şubesi tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Belediye tarafından mülk edinilen Demir-Çelik tesislerinin yeniden işlevlendirilmesi amacıyla Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı düzenlenmektedir.

Doğu Anadolu’da maden, doğa ve tarihle şekillenen Hekimhan’ın tarihi ve mekânsal potansiyelinin açığa çıkarılması, kültürünü öğrenme ve yaşama yönelik teknik geziler ve sosyo-kültürel etkinliklerle (forum, söyleşi, atölye çalışmaları, konserler vb.) yürütülecek olan Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı 22-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Hekimhan “Maden, Mekân, Doğa, Tarih” Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı’na katılım için son başvuru tarihi 30 Haziran 2017’dir.Mimarlık öğrencileri başvuruların kayıtlı oldukları düzenleyici Şubelere yapacaklardır. Kampa katılmaya hak kazanan öğrenciler 10 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacaktır.

Kamp süresince konaklama Hekimhan Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Kampa katılım ücretsizdir. Yaz kampı kapsamında Hekimhan’a gidiş-dönüş ulaşım organizasyonu Şubelerce yapılmayacak olup katılımcılarla Malatya Hekimhan’da buluşulacaktır. Kamp programının detayları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Ankara Şubesi, Balıkesir Şubesi, Elazığ Şubesi, Eskişehir Şubesi, Gaziantep Şubesi, Hatay Şubesi, İzmir Şubesi, Kayseri Şubesi,Malatya Şubesi, Mersin Şubesi

Başvuru Formu

Tem 6, 2017 @ 15:10application/msword23.5 kB