ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ”DOKUMA ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI”SONUÇLANDI

Yarışmaya 39 adet proje katılmış, Jüri’nin değerlendirmeleri sonucunda şartname gereği 5 adet proje eşdeğer ödül almıştır. Ödül alan projeler ve yarışmacı ekipler raportör rumuz sırasına göre aşağıdaki gibidir.

A06 sıra nolu proje, ekip başı ALPER GÜLLE (MİMAR) ekip, BEGÜM SOYEK (MİMAR) HAKAN CANBAZ (PEY.MİM) SERPİL F. BAHCECİ ERTÜRK(MİMAR) ALPER GÖKÇAY(ŞEHİR PL) yardımcılar, İSMAİL İŞCAN(MİM ÖĞ) MUTLU TEVKE(MİM.ÖĞ) SERİM AYGEN KİŞTİN(MİM.ÖĞ) YEŞİM KAYA(MİM.ÖĞ)

A23 sıra nolu proje, ekip başı MEHMET CEMİL AKTAŞ(PEYZ.MİM.), ekip PINAR K. AKTAŞ (MİMAR) EKİN ŞEKER(PEY.MİM) ÖZGE UYSAL SÖĞÜT(ŞEH.PL) yardımcılar OKAN MUTLU AKPINAR(PEY. MİM) HÜSEYİN H. KEZER(MİMAR) danışmanlar MUSTAFA ARTAR(PEY.MİM) NERGİS AŞAR(PEY. MİM) AHMET DEMİREL(ZİRAAT MÜH.) SÜLEYMAN YILDIZ(MİMAR) RIFAT YILMAZ(MİMAR) BURCU SEVİNÇ (MİMAR)

A27 sıra nolu proje, ekip başı M.ORKUN ÖZÜER(MİMAR), ekip KEREM ÇINAR(MİMAR) GÖRKEM R. EVKAYA(MİMAR) EVRİM ARAMAN(PEY. MİMAR) NESLİHAN ULUSOY(ŞEH.PL.)

A28 sıra nolu proje, ekip başı ELİF ÖZGÜR KOLTUKOĞLU(MİMAR), ekip DAMLA E.ÖZİŞ (ŞEH.PL) BİLGE AYDIN(PEY. MİM) GÖKTUG DEDEOĞLU(Y. MİMAR) ANIL SALAR(MİMAR) SERKAN ÇEKİÇ(MİMAR), danışmanlar BURAK KOLTUKOĞLU (Y.İÇMİMAR) ERDEM GÜVEN(MİMAR) MAYA TÜRKMEN NUMAN(MİMAR)

A32 sıra nolu proje, ekip başı RIFAT YILMAZ(MİMAR), ekip SÜLEYMAN YILDIZ(MİMAR) BURCU SEVİNÇ(MİMAR) BAŞAK İNCEKARA (Ş.PL) NERGİS AŞAR(PEY.MİM), yardımcılar ZEYNEP ERGAN (MİMAR) YASEMİN SEVİNÇ(ÇEVRE MÜH.), danışmanlar, CEMİL AKTAŞ(PEY.MİM) PINAR K. AKTAŞ(MİMAR), EKİN ŞEKER(PEY. MİM)