Mimarlık Vakfı ile Dünya Mimarlık Kongresine

3 Eylül

Dünya Mimarlık Kongresi, 3-10 Eylül tarihleri arasında Güney Kore’nin başkenti Seul’da gerçekleşecek.

MİMARLAR ODASI ANTALYA ŞUBESİ TARİH DOĞA VE KÜLTÜR GEZİLERİ -5-

28 Temmuz

“TARİH-DOĞA ve KÜLTÜR GEZİLERİ – 5” (MUDANYA – TRİLYE – CUMALIKIZIK – BURSA) Değerli Meslektaşımız; Bu dönem gerçekleştirmeye başladığımız Tarih, Doğa ve Kültür Gezilerinin 5.si 28 -30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

PRAKSİS OLARAK MİMARLIK; GÜNCEL MANİFESTOLAR ve UYGULAMALAR

7 Mayıs

PROGRAM 14:00 AÇILIŞ Ali Rüzgar, Mimarlık Vakfı Sekreteri Tezcan Candan Karakuş, TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı 14:10-15:20 PANEL Kolaylaştırıcı Kubilay Önal, Mimarlık Vakfı Enstitüsü YK Üyesi Konuşmacılar Bülent Batuman, Doç. Dr., / Bilkent Üni...

Söyleşi: 20. Yüzyıl Türkiye Mimarlığı - Doğan Hasol

18 Mart

18 Mart Cuma günü Sayın Doğan HASOL ve yaklaşık 200 kişinin katılımıyla birlikte 20. Yüzyıl Türkiye Mimarlığı Söyleşinin gerçekleştirdik. Gösterilen yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ediyoruz.